Poza saptamanii
Poza zilei


Comentarii ( 4 )
Am fost si eu la ei , am optat pentru dominare soft si sex in 3. Acum depinde si ce asteptari avem fiecare , pentru mine a fost o experienta reusita , atitudine dominatoare , implicare , nu m-am simtit nicio clipa stresat sau grabit , au fost joviali .Tipei ii place ce face si chiar arata super...

Adaugat de cezar81

Iti multumim pt recenzie! Te mai asteptam la noi! Va asteptam sa ne indeplinim fanteziile!

Adaugat de Laura pt. Don pedro

Salut am vizitat in seara asta acest cuplu. Pot spune ca a fost foarte ok, arata bine si sexy amandoi, e un cuplu deschis, sunt glumeti si spontani. Ea arata bine cum se vede si in poze, ii place sexul se vede. Ce pot sa mai zic... eu ii recomand cu siguranta, sunt ok ca oameni, serviciul este ok, eu voi reveni cu prima ocazie, mai am niste idei de pus in practica cu un cuplu ca ei. Bafta!

Adaugat de don_pedro

Am fost la acest cuplu, vreau sa spun ca este unul dintre cele mai bune cupluri care le-am intalnit in Bucuresti, Laura iubeste ceea ce face si pune suflet, nu se uita deloc la ceas, sesiunea este destul de lunga, iar partenerul ei Ali este aproape la fel de bun ca ea, igiena este pe primul loc, fac dus inainte si dupa sesiune, prosoape curate lenjeria de pat, toata locuinta este la fel de curata si ingrijita ca un regim hotelier, locuință se afla foarte aproape de centru, cu loc de parcare, dar cel mai important la acest cuplu este ca m-au primit cu un spirit foarte prietenos, pozitiv si plin de viata, ma bucur ca v-am cunoscut si abia astept sa revin inca o data si mereu la voi, felicitari!

Adaugat de RobertoAdauga un comentariu
Cod verificare
* Toate comentariile sunt verificate de catre administratorul site-ului. Dupa caz, acestea vor fi activate sau sterse.


COPYRIGHT©2022. TOATE DREPTURILE REZERVATE PRIVATEROMANIA.RO