Poza saptamanii
Poza zilei


Comentarii ( 4 )
Esti superba Vreau sa te vad

Adaugat de Edi

WOWWW ce experienta deosebita cu Adelle! Nu m-a interesat cativa ani buni pentru ca nu prea se incadreaza in tiparele fetelor la care merg eu. Dar dupa ce am auzit de la un prieten cum ca ea este standardul pentru sex oral in Constanta am zis sa incerc si eu. Si bine am facut. Chiar este cel mai bun oral din Constanta. Face si deep, dispare toata in gura ei. Te poti juca si cu pasarica, se si umezeste. Si ce stramta e. Sau are o tehnica sa-si contracte muschii, nu stiu. Fata asta ar trebui sa deschida Academie de Sex si sa le mediteze pe fetele care isi doresc sa faca o cariera din asta.

Adaugat de vlad 33

Am trecut azi pe la domnișoara și vreau să zic că am rămas foarte plăcut impresionat. Naturala, simpatica, vorbăreață, draguta, lipicioasa, fără graba, am petrecut o jumătate de oră agreabilă in prezența ei. Oralul e punctul ei forte, a fost umed, cu schimbări de ritm, atenție la vecini, she is the best. La normal se implică, nu refuza nici o poziție. Locatie rezonabila. Revin și recomand.

Adaugat de Velicu

am fost la adelle, cel mai mult mi-a placut la ea faptul ca intradevar ii place sa se futa, sau cel putin pe mine m-a convins, ba chiar a fost dezamagita de prestatia mea iepureasca (am fost statut si n-am dus mult. asta e,imi iau revansa data viitoare

Adaugat de maesterAdauga un comentariu
Cod verificare
* Toate comentariile sunt verificate de catre administratorul site-ului. Dupa caz, acestea vor fi activate sau sterse.


COPYRIGHT©2020. TOATE DREPTURILE REZERVATE PRIVATEROMANIA.RO