Poza saptamanii
Poza zilei

Femei » 

JESSIKA

JESSIKA

JESSIKA
JESSIKA
JESSIKA
JESSIKA
JESSIKA
JESSIKA
Nume:
JESSIKA
Localitatea:
Bucuresti
Telefon:
Varsta:
23 ani
Inaltime:
163 cm
Greutate:
45 kg
Bust:
96 cm
Talie:
61 cm
Sold:
91 cm
Ochi:
Caprui
Par:
BrunetDomnisoara bruneta, foarte frumoasa, 23 ani, sani mari siliconati, sunt o companie foarte placuta pentru domnii manierati si generosi. Pozele afisate sunt recente si reale 100%, daca iti plac astept sa ma contactezi pentru a petrece momente fierbinti impreuna. Locatia mea este situata in Piata Romana - Bd. Magheru. Sexy beautiful brunette, 23 years old, big tits, I am a very pleasant companion for well-mannered and generous gentlemen. My pictures are real and recently made, if you like what you see, give me a call and we can spend some hot moments together. My apartment is located on Magheru Boulevard. Kisses.

Acest anunt a fost verificat. Confirmam autenticitatea fotografiilor.Comentarii ( 2 )
Nu ma dau în vânt sa scriu comentarii fetelor la care ma duc, decât daca simt nevoia sa împărtășesc ceva, groaznic sau bun. Am facut programare la "fetita" din poze, programarea a fost respectata, nimic de reproșat, ajuns la ușa, intru și în fata mea apare un chip frumos cu un trup bine de tooooot proporționat. Arata ca fata care dansează pe cubuleț pe plaja sau ca o hostess care vine la masa într-un club de fite. Fata este foarte ok din punctul meu de vedere. Nu m-am simțit deloc grăbit, cred ca am și depășit timpul alocat, fata știe sa se facă plăcută și participa cu tine la acțiune prin niste gemete foarte excitante. Este docila, ascultătoare, și oralul este altceva când te privește in ochi. La partea de sex, aici a fost cireașa de pe tort pt mine, este wwwoowww, este micuță și strâmtă, pot spune ca perfecta. Oricum m-a făcut curios de o noua întâlnire cu ea,pur si simplu mi-a ramas in minte

Adaugat de tom

Am vizitat-o pe Jessyka ieri aproape de miezul noptii, am facut programarea pe whatsapp, totul ok. Am intrat în casa, Jessyka primitoare si zambitoare aproape goala cu sanii frumosi si siliconati la vedere, mai mare placerea sa te primeasca asa faptura. Oralul executat deep, umed cu priviri porno, se implica si este atenta, cel putin la mine asa a fost. La normal am pus-o in mai multe pozitii, geme natural, nu falseaza, miscari lascive si contre la greu. Este o fata frumoasa si placuta pe care o recomand, clar am sa revin la ea.

Adaugat de kokoAdauga un comentariu
Cod verificare
* Toate comentariile sunt verificate de catre administratorul site-ului. Dupa caz, acestea vor fi activate sau sterse.


COPYRIGHT©2021. TOATE DREPTURILE REZERVATE PRIVATEROMANIA.RO