Poza saptamanii
Poza zilei

Femei » 

ROXANA

ROXANA

ROXANA
ROXANA
ROXANA
ROXANA
ROXANA
ROXANA
Nume:
ROXANA
Localitatea:
Bucuresti
Telefon:
Varsta:
27 ani
Inaltime:
173 cm
Greutate:
52 kg
Bust:
91 cm
Talie:
57 cm
Sold:
85 cm
Ochi:
Albastri
Par:
BlondTanara sexy, cu forme apetisante, senzuala si foarte pasionala, ofer companie domnilor manierati. Daca ai fantezii pe care vrei sa le experimentezi cu o fata si n-ai avut pana acum ocazia sa ti le indeplinesti, chiar si poate unele fantezii mai neobisnuite, nu ar strica sa ma intrebi daca ti le pot oferi, pentru ca sunt o tipa deschisa, cu o mentalitate open-mind! Sunt disponibila la tine sau la hotel. Pentru detalii si programari pot fi contactata telefonic, prin sms sau whatsapp. Sexy young woman with appetizing forms, sensual and very passionate. I offer company to generous gentlemen. If you have fantasies that you want to experiment with a girl and if you have not had the opportunity to fulfill and maybe even some more unusual fantasies would not hurt to ask me if I can give them, because I am a girl with an open mind mentality. Available at client or hotel. For details and appointments you can contact me by phone, sms or whatsapp.

Acest anunt a fost verificat. Confirmam autenticitatea fotografiilor.Comentarii ( 4 )
Am avut parte acum 2 zile de o vizită la mine de la pisicuța in cauză. Pe scurt pot spune că oralul a fost de nota 10+ cu DT susținut, te intreabă dacă vrei mai hard sau mai soft, se mulează pe tine. Normalul iar la cota maximă se mișcă bine rău cand e ea deasupra, dă din cur bine de tot, am și o oglindă mare in fața patului de unde se poate vedea in ea toată acțiunea din pat. Pentru mine este o fata de top pentru ca merită cu prisosință la cum se poartă și la cum se miscă in pat. Iți mulțumesc pisicuță mică, ne mai vedem.

Adaugat de kong

este apetisanta rau tipa,o fata frumoasa si la corp si la fata cum am vazut ca au mai zis si altii, dar eu vreu sa mai adaug si ca are un comportament excelent, lipicios si dulce

Adaugat de dickhat

E SUPERBA DOMNISOARA, M-A IMPRESIONAT FRUMUSETEA EI!!! SI LA CORP SI LA FATA E BESTIALA, ARATA CA UN MANECHIN DE PE PODIUMURILE DE MODA

Adaugat de Andrei V.

Are un corp frumos ....niste sani montati anti-gravitationali armoniosi ...desi eu nu apreciez tunningul, cei ai roxanei sunt superbi .E foarte curata si ...fragila...lucru care m-a induiosat ...Are o pasarica stramta si calda ...Este docila...face si sta cum ii ceri...asta este un mare plus... Se implica total in actiune ....a avut chiar o tresarire de gelozie cand ma absorbise televizorul ...De revenit ? Da !

Adaugat de ALFAdauga un comentariu
Cod verificare
* Toate comentariile sunt verificate de catre administratorul site-ului. Dupa caz, acestea vor fi activate sau sterse.


COPYRIGHT©2020. TOATE DREPTURILE REZERVATE PRIVATEROMANIA.RO