Poza saptamanii
Poza zilei

Femei » 

ERIKA

ERIKA

ERIKA
ERIKA
ERIKA
ERIKA
ERIKA
ERIKA
Nume:
ERIKA
Localitatea:
Bucuresti
Telefon:
Varsta:
32 ani
Inaltime:
169 cm
Greutate:
54 kg
Bust:
98 cm
Talie:
63 cm
Sold:
97 cm
Ochi:
Verzi
Par:
BlondEscorta discreta, dar comunicativa, cu mult bun simt, 32 de ani, te invit sa ne cunoastem... Pun accent pe placere reciproca si comunicare. Locuiesc singura, locatia este pe Calea Dudesti langa policlinica Vitan. Cadoul este de 250 lei pentru o ora. Sunt disponibila saptamanal de Luni pana Vineri, iar programul este de la ora 10 la ora 15.30 ultima programare. In prima parte a zilei incepand cu ora 9 ma poti suna pentru detalii. Va doresc o zi frumoasa.

Acest anunt a fost verificat. Confirmam autenticitatea fotografiilor.Comentarii ( 3 )
Am reusit sa o vizitez pe Erika, o prezenta superba, imi place mult cum arata la corp, sanii sunt dementiali.Am fost asteptat intr-o tinuta sexy, am primit papucei de unica folosinta si apoi am fost servit cu o cola si am stat sa chatuim putin. Acttiunea a inceput cu un oral foarte foarte bun cu atentie si in imprejurimi apoi am trecut in pat si dupa ce am schimbat mai multe pozitii am terminat cu ea in lateral. GFE de nota 9, daca oferea si fk era de 10 clar, dar compenseaza prin implicare, accepta orice pozitii, ba chiar vine si cu propuneri.Am platit 250 pt o ora, eu am stat o finalizare mai lunga, cam 50 minute. De recomandat: clar DAA

Adaugat de I am famous

Ești superbă Erika...îmi voi găsi timp să te vizitez cât de curândd

Adaugat de BoKiLa

Trecuse ceva timp de cand n-am mai fost la Erika, nu ne-am mai vazut de ceva vreme si parca imi era dor de o fata cu atentie la detalii asa cum este ea, mai ales pe vremurile astea. Ma programez frumos(de dimineata sa prind loc) si ma infiintez la domnisoara la usa, pe undeva pe laga Policlinica Vitan, blocul nou, locatia buna, nu lipseste nimic din dotare. Primesc indicatiile necesare si ajung la usa, ne pupacim de revedere si ne punem la taclale, in fine fac un dus rapid si se apuca domnisoara de un oral de zile mari, cum stie ea cel mai bine, cu atentie la detalii, punem caciulita si ne apucam de facut dragoste... da da dragoste nu sex. Dupa finalizare ma relaxez putin, iar ceva taclale si trecem la nr 2, treaba buna....oral mai pornache de data asta si un futai energic, schimbat cateva pozitii si finish din nou cu brio. Si uite asa am incheiat o ora frumoasa cu Erika, o fata de top din punct de vedere servicii, caltate, aspect si altele. Pana data viitoare.. hai noroc sa aveti!

Adaugat de onasisAdauga un comentariu
Cod verificare
* Toate comentariile sunt verificate de catre administratorul site-ului. Dupa caz, acestea vor fi activate sau sterse.


COPYRIGHT©2020. TOATE DREPTURILE REZERVATE PRIVATEROMANIA.RO