Poza saptamanii
Poza zilei


Comentarii ( 3 )
Am fost la acest cuplu, vreau sa spun ca este unul dintre cei mai buni cupluri care i-am intalnit in Bucuresti, Laura iubeste ceea ce face si pune suflet, nu se uita deloc la ceas, sesiunea este destul de lunga, iar partenerul ei Ali este aproape la fel de bun ca ea, igiena este pe primul loc, fac dus inainte si dupa sesiune, prosoape curate lenjeria de pat, toata locuinta este la fel de curata si ingrijita ca un regim hotelier, locuinta afla foarte aproape de centru, cu loc de parcare, dar cel mai important la acest cuplu ca m-au primit cu un spirit foarte prietenos, pozitiv si plin de viata, ma bucur ca v-am cuniscut si abia astept sa revin inca odata si mereu la voi, felicitari ?

Adaugat de Darius

Pe Laura o cunoaștem de aproximativ 7 ani și nu a fost seara in care sa ne dezamăgească sau sa ne tulbure cu ceva. Mereu bine dispusa, relaxata și spontană. De curând am văzut că are anunț de cuplu și nu am ezitat să apelăm din nou la ea, chiar daca vorbim de o întâlnire în 4 de data aceasta. Nu am avut dubii in privința partenerului ales de ea, știm că este exigenta când vorbim despre higienă, bun simț și respect reciproc, lucruri elementare in domeniul acesta, care din păcate se găsesc tot mai rar. Am vorbit la telefon, Laura ne a dat noile detalii, fiind foarte bucuroasa că ne vom revedea in formație extinsă și am stabilit să ne vedem seara, la noi, pentru 2 ore. Ceea ce s-a întâmplat nu vom povesti aici, sunt detalii personale, însă întâlnirea a fost exact asa cum ne am imaginat-o, ceea ce am vorbit, plus puțin mai mult. Întotdeauna Laura este foarte receptiva la discuția de la început, când vorbim despre ce ne dorim. Ali arată foarte bine, este îngrijit și atent în tot ceea ce face. Ca și cuplu cei doi s au înțeles din priviri, se completează unul pe altul, sunt plini de energie, nu ai cum sa nu te exciti când ii privești. Ali este un partener de cursa lunga, are un corp lucrat și o dotare surprinzător de bună. Recomandam consumul moderat, altfel la cum sunt ei creează dependenta.

Adaugat de Sandra

Am apelat la ei cu putina retinere, dar incurajata de sotul meu i-am sunat acum cateva seri. Nu credeam ca o sa simt asemenea senzatii, sa fac dragoste si cu ea, si cu el si cu sotul meu, au fost clipe magice pentru mine care mi-au redat pofta de viata. Laura si Ali sunt un cuplu civilizat, sunt manierati, cu subiecte de discutie, niste oameni de calitate mai pe scurt. Arata foarte bine amandoi, sunt niste persoane frumoase pot spune, iar la capitolul sex..... sunt wwoowwww, sunt super. Sper sa mai avem ocazia sa interactionam impreuna, eu si sotul meu am ramas impactati de intalnirea avuta cu ei. Succes!!

Adaugat de AdaAdauga un comentariu
Cod verificare
* Toate comentariile sunt verificate de catre administratorul site-ului. Dupa caz, acestea vor fi activate sau sterse.


COPYRIGHT©2021. TOATE DREPTURILE REZERVATE PRIVATEROMANIA.RO