Poza saptamanii
Poza zilei

Femei » 

KARLA

KARLA

KARLA
KARLA
KARLA
KARLA
KARLA
KARLA
Nume:
KARLA
Localitatea:
Bucuresti
Telefon:
Varsta:
35 ani
Inaltime:
175 cm
Greutate:
58 kg
Bust:
93 cm
Talie:
66 cm
Sold:
97 cm
Ochi:
Caprui
Par:
BrunetDoamna senzuala, pasionala, cu forme frumoase, ofer companie intima si diverse fantezii domnilor manierati in locatia mea. Sunt o fire comunicativa, cu zambetul pe buze si dornica de ceva nou, compania mea cred ca va fi o experienta frumoasa pentru tine, iar prin calitatea serviciilor mele te voi face sa te reintorci. Locatia mea se afla la Rond Alba-Iulia (langa BRD), este un apartament curat si discret in care cu siguranta ne vom simti in largul nostru impreuna. Program 10-19. Te sarut si astept telefonul tau pentru o programare.

Acest anunt a fost verificat. Confirmam autenticitatea fotografiilor.Comentarii ( 2 )
O atitudine de nota 10+ care m-a facut sa ma simt foarte bine, foarte prietenoasa, primitoare, atitudine pro-client (m-a intrebat daca doresc sa beau ceva si cum prefer, daca am anumite dorinte), glumeata, amabila, deschisa, calma, calda, isteata, cu alte cuvinte un caracter frumos, puteai discuta liber si sa dezbati diverse subiecte. Iar la capitolul sex la fel nu am ce reprosa, foarte deschisa, implicata si permisiva

Adaugat de Razvan

am bifat-o pe Karla in portita de pauza de pranz de la serviciu, pozele confirm ca sunt reale, e o tipa inalta, dupa cum ne arata si in poze are un fund maricel si bombat care te face sa capitulezi destul de repede, sanii ii are micuti dar fermi, e draguta si la fata, manierata si atenta, apartament linistit. la mine intalnirea de o ora a decurs foarte bine, plecat multumit, voi reveni. bafta tuturor!

Adaugat de wizzardAdauga un comentariu
Cod verificare
* Toate comentariile sunt verificate de catre administratorul site-ului. Dupa caz, acestea vor fi activate sau sterse.


COPYRIGHT©2020. TOATE DREPTURILE REZERVATE PRIVATEROMANIA.RO