Poza saptamanii
Poza zilei

Femei » 

IULIA

IULIA

IULIA
IULIA
IULIA
IULIA
IULIA
IULIA
Nume:
IULIA
Localitatea:
Bucuresti
Telefon:
Varsta:
21 ani
Inaltime:
169 cm
Greutate:
53 kg
Bust:
90 cm
Talie:
60 cm
Sold:
90 cm
Ochi:
Albastri
Par:
BrunetTe invit sa ma cunosti, apoi sa faci diferenta daca a meritat vizita la mine sau nu. Sunt o tipa curata, frumoasa, cu ochi albastri, vesela, senzuala, calma si ofer servicii fara graba. Te astept mereu cu zambetul pe buze si voi face totul pentru a te simti bine in compania mea. Servicii: Oral P/N, Normal protejat, Saruturi in functie de igiena, Finalizare corporala sau faciala, Footjob, Handjob, Girlfriendexperience. Preturi: 200 LEI - 30 MINUTE, 400 LEI - 60 minute! Programarile se pot face telefonic sau prin WhatsApp. Locatia mea este situata in Vitan, iar programul este flexibil, nu am unul fix. Te pup dulce!!

Acest anunt a fost verificat. Confirmam autenticitatea fotografiilor.Comentarii ( 3 )
Iulia e ce trebuie . Tipa e exact ceea ce un om cu dorințe asa zis normale are nevoie: suge pasional, te fute de te rupe și la final te iubește . Ca aspect, are 10++ de la mine: frumoasă, corp tonifiat, slim, sâni mișto, sfarcuri erectile, fața si privirea: Olga Kurylenko . Are una dintre cele mai sexy priviri din ce am testat eu până acum. M-au omorât ochii ei . Actiunea: FK din prima, luat în brațe, limbi, pupaturi, e cu tine, povestește chestii, râde, e woow. Iubita perfectă . Are un vibe bun . La oral o suge, o linge, are grijă de sateliți, o scuipă fin, o lovește de limbă și se simte pierceingul, o ia deep, o înghite fără să se inece . La normal am schimbat 3 pozitii: LOT, reverse si misionar . Se fute mișto și te fute cu adevarat . O ia pe toată, știe cum să se poziționeze . Asta a fost tot, cadoul pentru o ora dat la inceput, promisiunea ca ne mai revedem curand, mie nu mi-a ajuns o oră cu Iulia. E prea buna. Va poop.

Adaugat de leon

Doamne, ce bunaciune de femeie !

Adaugat de Liviu Y

In ultimele 4 luni cred ca am vreo 7 vizite la Iulia. Fata este de un bun simt absolut deosebit. Mereu joviala si cu zâmbetul pe buze. Pentru mine personal, este o incantare timpul petrecut in compania ei, este extrem de implicata de fiecare data, la fiecare intalnire. Ca si aspect este absolut superba (parere strict personala) cu mult mai frumoasa decat in poze. Locatia curata, discreta, programarile facile si respectate intru totul fara probleme, de fiecare data. Oralul - eu il prefer neprotejat daca fata are igiena bine pusa la punct - este excelent, cel putin pentru mine. Normalul protejat - foarte implicat si cu de toate. Igiena dupa cum am mai spus - impecabila de fiecare data, dus facut si inainte si in pauza. Cadoul, in functie de cum am avut timp sa stau, a fost ori 200 o finalizare ori 400 lei 1 ora, fara pic de graba. Eu o ador pe fata asta, pentru mine e escorta perfecta.

Adaugat de il_pupparoAdauga un comentariu
Cod verificare
* Toate comentariile sunt verificate de catre administratorul site-ului. Dupa caz, acestea vor fi activate sau sterse.


COPYRIGHT©2023. TOATE DREPTURILE REZERVATE PRIVATEROMANIA.RO