Poza saptamanii
Poza zilei

Femei » 

MARA

MARA

MARA
MARA
MARA
MARA
MARA
MARA
Nume:
MARA
Localitatea:
Bucuresti
Telefon:
Varsta:
32 ani
Inaltime:
162 cm
Greutate:
50 kg
Bust:
92 cm
Talie:
65 cm
Sold:
92 cm
Ochi:
Caprui
Par:
BlondBuna, numele meu este Mara, am 32 ani, sunt recent venita in Bucuresti, te invit la mine pentru a petrece impreuna momente intime de calitate, pasionale. Pozele afisate pe site sunt reale, neretusate, arat exact cum ma vezi in aceste poze! Serviciile pe care le ofer sunt: sex oral protejat sau neprotejat (sex oral neprotejat in functie de igiena), sex normal protejat, finalizare orala, sex anal (extra 100 lei, in functie de marime), sarutari corporale, sarutari cu limba (in functie de igiena), accept 69, masaj de relaxare. Tarife: 30 minute 150 lei - 1 finalizare, 60 minute 200 lei - 2 finalizari. Daca vrei sa ma cunosti sau doresti mai multe detalii, astept sa ma contactezi, locuiesc in zona Budapesta - Bd. Dimitrie Cantemir. Te pup dulce!

Acest anunt a fost verificat. Confirmam autenticitatea fotografiilor.Comentarii ( 2 )
programat pe whatsapp cu o ora inainte, locatie curata, fata ca in poze, lenjerie sexy, sani maricei, oral ca la carte, totul de nota 10.

Adaugat de george

Salut, am fost, am văzut și am decis sa raman la ea pt ca mi-a plăcut priveliștea. Pozele sunt reale, corpul este ce trebuie, fata este decentă. Acțiunea a fost clasică, primul număr finalizare la NP în balon, la a doua finalizare am optat sa fie un CIM. Ei bine, la CIM fata a avut ceva de muncit fiind și al doilea număr, dar a rezolvat problema cu brio. Am avut parte de cel mai tare oral de pana acum, cum e vorba aia.... cu de toate :))) Deci pentru oralul ala mai trebuie sa ajung la domnișoară cat de curand. Spor sa aveti !

Adaugat de Mr. TXAdauga un comentariu
Cod verificare
* Toate comentariile sunt verificate de catre administratorul site-ului. Dupa caz, acestea vor fi activate sau sterse.


COPYRIGHT©2021. TOATE DREPTURILE REZERVATE PRIVATEROMANIA.RO