Poza saptamanii
Poza zilei


Comentarii ( 3 )
Deci am fost si eu azi pe la ea, m-am simtit extrem de bine! Ca aspect e o femeie frumoasa, placuta, chiar are 1,80, miroase foarte frumos, aranjata bine ( oricum aici gusturile difera de la om la om ).Locatia se afla pe Blvd Unirii, este foarte curata, FOARTE multe prosoape (lucru care ma încântă), multe geluri de dus, într-un cuvant totul foarte curat, ba chiar am observat ca e atenta la detalii, un aspect negativ, ca sa zic asa, dureaza putin pana cand dusul devine cald. Atitudinea cristinei perfecta si din toata inima, m-a facut sa ma simt ca cu o veche prietena, nu a fost exagerat de lipicioasa, dar ma bucur pentru ca asa imi place mie, ai cu cine sa vorbesti si apreciez lucrul asta foarte mult, plus ca a facut si ea dus fara sa-i cer eu, lucru care este un bonus total pentru ca multe escorte ori nu fac dus inainte de actiune ori asteapta sa le ceri tu. La oral am vrut neprotejat, prima runda a fost de 10, dar la a doua a bagat putin dintii, oricum e foarte atenta si la imprejurari, foarte umed si foarte implicata cu CIM. Normal nu am mai apucat sa fac pentru ca am finalizat CIM la oral. RECOMAND TOTAL!! Se vede ca e o femeie de top!! Eu sigur am sa revin!! ( Data viitoare astept pantofi mai inalti ca poate ma intreci asa )

Adaugat de XYZ

Salut , am fost si eu aseara la domnisoara , e super : locatie 10 , apartament curat , apa calda (ca tot e la moda) , loc de parcare , ON de nota 10 ( pacat ca eram fff obosit si am chinuit-o putin ) am reusit sa finalizez la NP cu ea caprita . Una peste alta o fata de nota 10!!!!

Adaugat de costin

Vizitat Cristina si mi-a lasat o impresie foarte buna. Prima data m-am speriat cand am vazut-o, e o tipa inalta, si cand mi-a deschis usa era pe tocuri, dar mi-a placut de ea. Igiena: ireprosabila si ea si apartamentul. Oralul a fost de bine, iar la 69 perfect, cu dedicare multa din partea ei, e ce trebuie. La normal eu nu prea am fost pe treabă, sunt cam slab la doggystyle din pacate pentru mine. Mi s-a parut ca fac sex cu un Best friend, imi plac persoanele care comunica mult asa cum a facut-o ea. Aici m-a nimerit din plin. Ca incheiere vreau sa spun ca m-am simtit bine si a meritat vizita

Adaugat de blondu15Adauga un comentariu
Cod verificare
* Toate comentariile sunt verificate de catre administratorul site-ului. Dupa caz, acestea vor fi activate sau sterse.


COPYRIGHT©2021. TOATE DREPTURILE REZERVATE PRIVATEROMANIA.RO