Poza saptamanii
Poza zilei

Femei » 

Annastasya Party Queen

Annastasya Party Queen

Annastasya Party Queen
Annastasya Party Queen
Annastasya Party Queen
Annastasya Party Queen
Annastasya Party Queen
Annastasya Party Queen
Nume:
Annastasya Party Queen
Localitatea:
Bucuresti
Telefon:
Varsta:
29 ani
Inaltime:
170 cm
Greutate:
55 kg
Bust:
94 cm
Talie:
68 cm
Sold:
98 cm
Ochi:
Caprui
Par:
BrunetVa multumesc pentru ca imi vizitati profilul, numele meu este Annastasya, am 29 ani, sunt o femeie frumoasa, delicata si cu maniere. Sunt o escorta independenta si ofer servicii de companie intima domnilor care apreciaza calitatea si discretia. Sunt disponibila in locatia mea situata in zona Pipera sau pentru deplasari la hotel. Pentru mai multe detalii pot fi contactata telefonic sau pe whatsapp. Pupici dulci!

Acest anunt a fost verificat. Confirmam autenticitatea fotografiilor.Comentarii ( 3 )
Salut!Deși o cunosc de ceva timp pe Anna tocmai azi ii las, aici ,un comentariu.Ce pot spune este faptul că am numai cuvinte de laudă despre ea.Imi amintesc si acum ziua cand am cunoscut-o (ce emotii am mai avut). Pentru mine,ea este specială,ceva aparte. Din punct de vedere al aspectului fizic.. nu se poate pune la îndoială frumusetea/senzualitatea ei (primeste nota maxima din partea mea). Excelează si la alte capitole..Te simti foarte bine in preajma ei,este educată, rabdatoare,romantică.Am emotii de fiecare dată când merg la ea (si stie foarte bine acest lucru).Am trăit alaturi de ea momente super plăcute si amuzante pe care nu o sa le uit niciodată.Sunt tare bucuros că am cunoscut-o!Cu siguranta e mai mult de povestit, dar atat am decis să vă împărtășesc și vouă din aceasta experienta trăită! Merci!

Adaugat de anonim

am fost si e de bine, sta singura, bloc nou in pipera dupa "permisea auto", draguta la chip si zambareata, dezinvolta, micuta de inaltime fara tocuri, buze facute, fundul piesa de baza, servicii foarte bune, aici voi detalia: oral cu atentie, normal cu implicare, gemete usoare, propune pozitii. sper sa ma mai pot bucura de ea din nou.

Adaugat de Jerry

Am vizitat-o pe domnita, am primit exact ce am vazut in poze, plus un chip frumos, trofeul e clar fundul care are fara dubii nota 10++. Este destul de lipicioasa in comportament, atenta, este un trofeu de avut in palmares, are mult bun simt, nu se uita la ceas, telefonul cred ca l-a tinut in alta camera. De recomandat, daaaa

Adaugat de De_visAdauga un comentariu
Cod verificare
* Toate comentariile sunt verificate de catre administratorul site-ului. Dupa caz, acestea vor fi activate sau sterse.


COPYRIGHT©2022. TOATE DREPTURILE REZERVATE PRIVATEROMANIA.RO