Poza saptamanii
Poza zilei

Femei » 

JESSICA

JESSICA

JESSICA
JESSICA
JESSICA
JESSICA
JESSICA
JESSICA
Nume:
JESSICA
Localitatea:
Bucuresti
Telefon:
Varsta:
28 ani
Inaltime:
165 cm
Greutate:
55 kg
Bust:
92 cm
Talie:
65 cm
Sold:
92 cm
Ochi:
Caprui
Par:
BlondHeyy, va pup, ma numesc Jessica, sunt noua aici si abia astept sa ne cunoastem, zic sa nu spun prea multe aici deoarece cel mai bine e sa ne cunoastem live... Voi lasa mai jos lista mea de preturi si servicii pentru cei interesati: Sex oral protejat, Sex normal protejat, Deep, Gfe, Diferite pozitii, Foot-fetish, Footjob, Handjob, Role-play, Dominare activa (100 lei extra), Masaj erotic, Masaj de relaxare si altele pe care le putem discuta in prealabil. PRET: 500 LEI / 60 min (2 finalizari). LOCATIE: Ion Brezoianu nr. 18. PROGRAM: 09.00-00.00. CONTACT: telefonic sau whatsapp la nr. 0730.954.547. Sunt singura în locatie. Lenjerii si prosoape curate. Va sarut!

Acest anunt a fost verificat. Confirmam autenticitatea fotografiilor.Comentarii ( 2 )
Helloo everybody, am fost si eu la Jessica, e o super fata ca si atitudine, se implica si arata exact ca in poze. Frumoasa la fata, ochi caprui expresivi cu buze frumoase si ten placut la atingere. M-a asteptat in lenjerie intima alba si dupa cateva discutii am trecut la treaba. Oralul cu implicare mare din parte ei, normal la fel cu gemete si toate cele in diferite pozitii. Locatia undeva pe langa Cismigiu. Baftaaa

Adaugat de Evolution08

O fata frumoasa, cu atitutine ireprosabila, corp perfect, sani naturali, m-am simtit bine in compania ei. Pot spune ca a fost o experienta foarte reusita. Foarte draguta inca de la telefon, si mai draguta in realitate. Mi s-a parut o fata de 10.

Adaugat de andreibAdauga un comentariu
Cod verificare
* Toate comentariile sunt verificate de catre administratorul site-ului. Dupa caz, acestea vor fi activate sau sterse.


COPYRIGHT©2023. TOATE DREPTURILE REZERVATE PRIVATEROMANIA.RO