Poza saptamanii
Poza zilei

Barbati » 

CLAUDIU

CLAUDIU

CLAUDIU
CLAUDIU
CLAUDIU
CLAUDIU
CLAUDIU
Nume:
CLAUDIU
Localitatea:
Bucuresti
Telefon:
E-mail:
Varsta:
32 ani
Inaltime:
180 cm
Greutate:
85 kg
Ochi:
Caprui
Par:
BrunetCompanie intima si masaj erotic pentru femei si cupluri. Experienta in swing si "cuckhold". Igiena si bunul simt sunt obligatorii. Nu este valabil pentru transsexuali, travestiti sau homosexuali. Poze reale. Mai multe detalii pe whatsapp sau la telefon.
Comentarii ( 7 )
M-a facut sa ma simt femeie. Chipes, amabil, atent, curat si potent. Un tip super din super din toate punctele de vedere, pe care il recomand tuturor doamnelor si domnisoarelor care vor placere garantata.

Adaugat de Luiza

am avut o experienta unica si deosebita alaturi de un barbat de nota 10+. o noapte de vis. il recomand tuturor doamnelor si domnisoarelor. cred ca m-am indragostit.

Adaugat de mirela

Suntem un cuplu tanar (25 si 23) si ne place experienta cuckhold. Imi place sa o privesc pe Alexandra cu e satisfacuta de un alt barbat si eu sa ma uit. Alexandra a fost foarte incantata si fericita si chiar mi-a spus ca vrea sa revenim. Claudiu este un barbat chipes, amabil, potent si adaptabil si arata exact ca in poze. Am avut o experienta cuckhold unica si deosebita. Multumim

Adaugat de Narcis si Alexandra

Este tot ceea ce iti doresti de la un barbat. Inteligent, curat,cu un fizic de invidiat si potent. Mi-a placut mult pentru ca are o latura romantica si una salbatica. O sa devin o clienta fidela cu siguranta.

Adaugat de Julia

Am avut o experienta MMF de neuitat. Un barbat de nota 10 cu mult bun simt, cu un corp bine lucrat care ne-a incantat. Recomandam cu incredere, vom reveni.

Adaugat de Magda si Robert

M-am simtit extraordinar alaturi de el. Este un barbat atent, curat, potent si deosebit pe care il recomand tuturor doamnelor.

Adaugat de Isabela

Am petrecut o noapte intreaga alaturi de Claudiu. Ofera un sex oral de neuitat si stie cum sa satisfaca o femeie. Ii place sa tina mult asa ca asteptati-va la o noapte lunga.

Adaugat de anonimAdauga un comentariu
Cod verificare
* Toate comentariile sunt verificate de catre administratorul site-ului. Dupa caz, acestea vor fi activate sau sterse.


COPYRIGHT©2023. TOATE DREPTURILE REZERVATE PRIVATEROMANIA.RO