Poza saptamanii
Poza zilei


Comentarii ( 4 )
studiind de mai multe ori acest site si mai multe profile am ajuns sa fim curiosi cat de reale sunt recenziile de la acest profil. in consecinta am decis sa contactam persoana si daca ajungem la un numitor comun sa solicitam o deplasare . am ramas placut surprinsi de atitudinea persoanei si din acest motiv am trecut la fapte. putem spune doar atat . recenziile acestui profil reflecta intru totul atitudinea si serviciile oferite . speram sa avem timp si ocazia sa repetam experienta fiindca merita pe deplin.

Adaugat de D&R

am tot vizitat acest profil saptamani la rand avand retinerea de a contacta aceasta persoana fiind destul de departe de noi (CATEVA SUTE DE KM) dar ne-am facut curaj de o discutie telefonica . discutie care a fost destul de scurta si concisa. dupa 2 zile in care am avut retineri am decis sa riscam sa trimitem un avans avand in vedere ca persoana a solicitat asta pentru a se deplasa la noi in oras respectiv cateva sute de km. aveam oarecum gandul ca vor fii niste bani aruncati pe fereastra si ne vom alege cu o teapa dar ne-am schimbat total parerea cand am ajuns sa primim mesaj ca persoana a ajuns in orasul nostru in ziua si ora stabilita impreuna. per total o experienta super tare plina de placere si erotism. a meritat riscum si speram sa ne revedem si sa repetam experienta . RECOMANDAM CU DRAG PEROSOANA ACEASTA EXPERIMENTAND MAI INTAI PE PIELEA NOASTRA ( E BINE CND AFLII CA MAI EXISTA SI OAMENI SERIOSI SI DE CUVANT SI NU DOAR TEPARI CUM SE PRACTICA IN SCUMPA NOASTRA TARA)

Adaugat de Fundament & Sinceritate

Un tip discret, curat și de calitate, alături de care orice cuplu se poate simti în al nouălea cer și alături de care îți poți satisface cele mai ascunse fantezii. Abia asteptam sa repetam experienta cât mai curând posibil. RECOMANDAM. Alice & Deyu

Adaugat de Alice & Deyu

o persoana care stie cu adevarat sa ofere placere si extaz. recomand cu placere si voi reveni la aceasta persoana ori de cate ori voi avea ocazia alaturi de partenerul meu :)

Adaugat de ElaAdauga un comentariu
Cod verificare
* Toate comentariile sunt verificate de catre administratorul site-ului. Dupa caz, acestea vor fi activate sau sterse.


COPYRIGHT©2024. TOATE DREPTURILE REZERVATE PRIVATEROMANIA.RO